ArnoKotro

Kaikki blogit puheenaiheesta Jalkapallo

Suomen jalkapallon ja innovaatiotalouden romahdus

Jalkapallon kansainvälinen FIFA:n rankingjärjestelmä asettaa Suomen maailman maista sijalle 108, joka on Suomen kaikkien aikojen heikoin. Suomen edellä on mm sellaisia mahtimaita kuin Fär saaret, El Salvador, Mosambik, ja Liettua. Mielenkiintoista on, että rankingin lasku alkoi 2006-2007 samaan aikaan kun maan talouskasvu hyytyi ja alkoi näihin päiviin kestänyt lama.

Yle keskittyy ja syyllistyy urheilukisojen etukäteishehkutukseen

Katsoin juuri Yle 1:n kanavalta yhteenvedon Rion olympialaisten yön tapahtumista. Lähetyksen kesto oli yhteensä 15 minuuttia. Lyhyestä lähetysajasta oli kuitenkin varattu 5 minuuttia eli 33 % tulevan päivän tapahtumien esittelyyn. Naisten golfin edellisen päivän tilanteen raportointiin aika ei rittänyt.

AfD-johtaja Gaulandin aikaansaama "Boateng-kohu" jatkuu Saksassa

AfD:n varapuheenjohtaja Gaulandin puheillaan aiheuttama kohu jatkuu Saksassa.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/217910-saksan-jalkapallomaajoukku...

Gauland esiintyi eilen illalla TV-kanava ARD:n AnneWille talk-showssa yrittäen pestä itseään puhtaaksi koko "Boateng-kohusta". TV-lähetyksessä hän kertoi, että ei kohukommenttia antaessaan tuntenut Boatengiä, ei tiennyt hänen olevan värillinen, eikä sitä, että hän on kristitty. Ei myöskään sitä, että Boateng on Saksan kansalainen eikä sitä, että hän on hyvin kotoutunut Saksaan.

Jonkun toisen ongelma

Olen ollut Suomalaisen jalkapallon kokijana ja tekijänä nyt noin kymmenisen vuotta. Olen jatkuvasti pyrkinyt tekemään enemmän ja enemmän. Olen kouluttanut itseäni niin paljon kuin mahdollista sekä erilaisissa koulutuksissa että itseopiskelemalla. Olen vetänyt treenejä, istunut kokouksissa, lukenut, kirjoittanut, katsonut pelejä ja puhunut ihmisten kanssa.

Mitä on jäänyt käteen?

Mixu puhuu asiaa

 

Suomen jalkapallomaajoukkueen mahdollisuudet raivata tiensä EM-lopputurnaukseen Ranskaan sulivat viimeistään lauantai-iltana, kun Unkari otti 1-0 voiton Huuhkajista Helsingin olympiastadionilla.

Vajaa vuorokausi ottelun jälkeen en ole löytänyt vielä yhtään kirjoitusta tai kommenttia, jossa ymmärrettäisiin tappion syyt. Kaikki otsikot huutavat katastrofia ja kaikki vaativat päävalmentaja Mixu Paatelaiselle potkuja.

Suomi ei voi äänestää Blatteria

 

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on keskellä historiansa syvintä kriisiä. Nyt ei enää puhuta lahjusepäilyistä, vaan siitä, kuinka paljon lahjuksia on liikuteltu.

FIFA:n hallintoneuvoston entinen jäsen Charles Blazer on tunnustanut FBI:n tutkimuksissa lahjonnan. Syytekirjelmän mukaan kyse on 30 miljoonasta dollarista, jotka Etelä-Afrikan hakukomitea tarjoutui järjestämään kolmelle FIFA:n päättäjälle, jotta nämä äänestäisivät vuoden 2010 isännäksi Etelä-Afrikkaa.

Voiko Venäjä todella isännöidä jalkapallon MM-kisoja 2018?

Venäjä leikkaa jalkapallon MM-budjettiaan 10 %

Varsin odotetusti Venäjä on ilmoittanut vetävänsä kukkaron nyörejä kireämmälle myöskin urheilun saralla.

Poliisi liioitteli Suomen Cupin finaalissa

Osallistuin lauantaina 1.11. Suomen Cupin finaaliotteluun Sonera Stadionilla (tällä kaudella jäänyt välistä vain kaksi kotipeliä). Aina rangaistuspotkukilpailuun asti edennyt ottelu sujui hyvissä tunnelmissa kylmyydestä huolimatta, mutta ottelun turvallisuudesta vastaavilla tahoilla asia ei pysynyt ihan yhtä hyvin hanskassa.

Krim, jalkapallon MM-2018 ja Venäjän jalkapalloliiton vuodetut keskustelut

Venäläinen Novaya Gazeta - sanomalehti julkaisi eilen ääninauhan jonka väitetään olevan nauhoitus Venäjän jalkapalloliiton hallituksen suljetusta kokouksesta. Nauhalla keskustellaan Krimin jalkapalloklubien ottamisesta mukaan Venäjän jalkapalloliigaan, mitä pakotteita tästä henkilökohtaisella ja kansallisella tasolla, ja miten päätös vaikuttaisi tuleviin MM-kisoihin 2018.

Selkeästi fotoballistinen sietokilpailu 05 julius MMXIV.

Meni vähän myöhään tänään näiden kysymysten kanssa, mutta aina ei kaikki onnistu perinteiseen määräaikaan mennessä. Jatkamme edelleen fotoballistisissa merkeissä ajan henkäysten mukaisesti. Taas on aika lähteä tekemään valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Nyt on listalla seitsemän sietis-kysymystä, yksi reaali-kysymys ja ylsio kvalifioimaton kysymys.

I Kuka ei kuulu joukkoon: a) Rio-kalle; b) Messi-poika; c) Ruuma-nikke

II Mitkä kaksi seuraavista eivät sovi yhteen yhden muun kanssa: Nigeria, Belgia, Kreikka?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä